2020 Conference Agenda

Subpage
Loading
09:30
  1. Keynote Theatre
    15 mins
    • Plenary Keynote
09:45
  1. Keynote Theatre
    15 mins
    • Plenary Keynote
10:00
  1. Keynote Theatre
    60 mins
    • Plenary Keynote
11:00
  1. Morning Break & Exhibition
    30 mins
11:30
  1. Theatre 2
    60 mins
    • Human Factors and Performance in a Digital Twin Age
    • Artificial Intelligence, Autonomy and Human Robotic Interaction at the Time of Digital Twins
    • Factoring Humans into Autonomous Systems
  2. Theatre 3
    60 mins
    • Emerging Solutions: Propelling Today's Advances into the Digital Twin Age
    • Technologies and Architectures
  3. Theatre 3
    60 mins
    • Emerging Solutions: Propelling Today's Advances into the Digital Twin Age
    • Technologies and Architectures
12:30
  1. Lunch Break & Exhibition
    60 mins
13:30
  1. Theatre 2
    90 mins
    • Human Factors and Performance in a Digital Twin Age
    • Stations AR Digital Twin
    • Armoured Infantry Battlegroup & Future Force Development Trials
  2. Theatre 1
    90 mins
    • Emerging Solutions: Propelling Today's Advances into the Digital Twin Age
    • M&S and Wargaming to Support Harbour Defence
    • War of the Drones
    • Using COTS Software for Simulation and Modelling
  3. Theatre 3
    90 mins
    • Technologies and Architectures
    • The Trend toward Common Architectures
    • Lessons learned implementing the C2Sim standard in 2019 Coalition Warrior Interoperability Exercise
    • Before you shoot - are your lasers interoperable?
15:00
  1. Afternoon Break & Exhibition
    30 mins
15:30
  1. Theatre 2
    90 mins
    • Human Factors and Performance in a Digital Twin Age
    • Digital Twin Design for Physical Security Systems
    • Digital Training Support for Global Combat Ships
    • My Digital Sibling
  2. Theatre 1
    90 mins
    • Emerging Solutions: Propelling Today's Advances into the Digital Twin Age
  3. Theatre 3
    90 mins
    • Technologies and Architectures
    • VR-Based Toolsets for Trainers and Moderators
    • State-of-the-Art of Immersive Training Technology
09:30
  1. Keynote Theatre
    90 mins
    • Plenary Keynote
11:00
  1. Morning Break & Exhibition
    30 mins
11:30
  1. Theatre 2
    60 mins
    • Human Factors and Performance in a Digital Twin Age
    • Leadership priorities during an Ebola Crisis
    • Modern IT tools in education of traffic police officers
  2. Theatre 1
    60 mins
    • Emerging Solutions: Propelling Today's Advances into the Digital Twin Age
    • Modelling & Simulation for Threats and Environments
    • Assessing IoT Cybersecurity with Cloud Simulation
  3. Theatre 3
    60 mins
    • Technologies and Architectures
    • DDS for Secure Cloud Simulations
    • Assessing Cloud Cyber Security using cloud-based Systems
12:30
  1. Lunch Break & Exhibition
    60 mins
13:30
  1. Theatre 2
    90 mins
    • Human Factors and Performance in a Digital Twin Age
    • Simulator-based Military Training and Education
    • Levels of Evaluation and Implications for Assessing Training
  2. Theatre 1
    90 mins
    • Emerging Solutions: Propelling Today's Advances into the Digital Twin Age
    • The Mobile Augmented Reality Framework
    • Trouble implementing your VR training innovation?
    • HoloRange AR Sandtable Prototype Lessons Learned
  3. Theatre 3
    90 mins
    • Technologies and Architectures
    • Digital Twin for Cyber Testing
    • Blending Cyber into Live, Virtual and Constructive
    • Cyber Training Arch Enabling Digital Twin Environment
15:00
  1. Afternoon Break & Exhibition
    30 mins
15:30
  1. Theatre 2
    90 mins
    • Human Factors and Performance in a Digital Twin Age
    • Smart Simulation for Enhanced Situation Awareness
    • Strategic Wargame & its Simulation Support
    • Officer Training: A Digital Approach
  2. Theatre 1
    90 mins
    • Emerging Solutions: Propelling Today's Advances into the Digital Twin Age
  3. Theatre 3
    90 mins
    • Technologies and Architectures
    • Creating a Digital Thread with Competencies
    • Improving Cyber with Certified Blue Teams
    • DAAPR: The Dapper Way to Debrief Together
09:30
  1. Theatre 2
    60 mins
    • Human Factors and Performance in a Digital Twin Age
    Connecting Governments, Technology & Nations
  2. Theatre 1
    60 mins
    • Emerging Solutions: Propelling Today's Advances into the Digital Twin Age
    • Constructive Digital Twins Coming Alive
    • Intelligent operational decision support for the military engineer
  3. Theatre 3
    60 mins
    • Technologies and Architectures
    • The tide is turning - Improving a clustering algorithm with real tide effects for virtual ship trajectories training simulation purpose
    • Dynamic Synthetic Environments for Defence
10:30
  1. Morning Break & Exhibition
    30 mins
11:00
  1. Theatre 2
    90 mins
    • Human Factors and Performance in a Digital Twin Age
    • Quantified Training Effectiveness of Mixed Reality
    • Impact of AR on Cognitive Performance
    • Effective Reflection: a Mirror to our Learning and Development
  2. Theatre 1
    90 mins
    • Emerging Solutions: Propelling Today's Advances into the Digital Twin Age
    • Creating Game Based Synthetic Task Environments…
    • Digital Twin-Inspired Models of Socio-Technical systems
    • Flying the Unfriendly Skies
  3. Theatre 3
    90 mins
    • Technologies and Architectures
12:30
  1. Lunch Break & Exhibition
    60 mins
13:30
  1. Keynote Theatre
    75 mins
    • Plenary Keynote
14:45
  1. Keynote Theatre
    15 mins
    • Plenary Keynote