IT²EC 2021 Conference

Subpage
Loading

Take a look at the below revised conference agenda which addresses the Digital Twin theme and offers delegates a choice of two concurrent sessions across three core pillars.

To find out more information on our experts, take a look at the speaker information here.

09:45
  1. Theatre 1
    15 mins
    • Plenary Keynote
10:00
  1. Theatre 1
    60 mins
    • Plenary Keynote
11:00
  1. Morning Break & Exhibition
    30 mins
12:30
  1. Lunch Break & Exhibition
    60 mins
15:00
  1. Afternoon Break & Exhibition
    30 mins
16:30
  1. 30 mins
    • Emerging Solutions: Propelling Today's Advances into the Digital Twin Age
    Simulation for Better Operational Decisions: Game of Drones
  2. 30 mins
    • Human Factors and Performance in a Digital Twin Age
    The Influence of Technology on Training Effectiveness
09:30
  1. Theatre 1
    90 mins
    • Plenary Keynote
11:00
  1. Morning Break & Exhibition
    30 mins
12:30
  1. Lunch Break & Exhibition
    60 mins
15:00
  1. Afternoon Break & Exhibition
    30 mins
15:30
  1. 30 mins
    • Emerging Solutions: Propelling Today's Advances into the Digital Twin Age
    Enhancing Training Through xR
  2. 30 mins
    • Technologies and Architectures
    Training Performance Analysis
16:30
  1. 30 mins
    • Emerging Solutions: Propelling Today's Advances into the Digital Twin Age
    Continued
  2. 30 mins
    • Technologies and Architectures
    Training Performance Analysis
10:00
  1. 30 mins
    • Human Factors and Performance in a Digital Twin Age
    (Augmented) Reality Check on Human Performance
  2. 30 mins
    • Technologies and Architectures
    Continued
10:30
  1. Morning Break & Exhibition
    30 mins
11:30
  1. 30 mins
    • Human Factors and Performance in a Digital Twin Age
    Serious Games to Improve Serious Decision Making
  2. 30 mins
    • Technologies and Architectures
    Continued
12:30
  1. Lunch Break & Exhibition
    60 mins
13:30
  1. Theatre 1
    75 mins
    • Plenary Keynote
14:45
  1. Theatre 1
    15 mins
    • Plenary Keynote