Agenda

Subpage

IT²EC will bring together military, government, industry and academia to connect and share knowledge about training, simulation and education technologies.

Addressing an overarching theme of evolving technologies, the IT²EC conference offers delegates a choice of concurrent sessions across three pillars to progress their understanding of current trends and challenges within military training.

Register for the conference

Browse agenda

Loading
26th-28th April 2022
09:30
  1. Theatre 1
    15 mins
    • Keynote
09:45
  1. Theatre 1
    15 mins
    • Keynote
10:00
  1. 60 mins
    • Keynote
11:00
  1. Morning Break & Exhibition
    30 mins
12:30
  1. Lunch Break & Exhibition
    60 mins
15:00
  1. Afternoon Break & Exhibition
    30 mins
17:00
  1. Evening Break & Exhibition
    0 mins
09:30
  1. Theatre 1
    90 mins
    • Keynote
11:00
  1. Morning Break & Exhibition
    30 mins
12:30
  1. Theatre 1
    30 mins
    • Human Factors
  2. Theatre 2
    30 mins
    • Technologies & Architectures
    Simulation Architectures - Modular, Open, Ubiquitous?
  3. Theatre 3
    30 mins
    • Emerging Solutions
    VR & AR Technology for Training 2
13:00
  1. Lunch Break & Exhibition
    60 mins
14:00
  1. Theatre 1
    30 mins
    • Human Factors
    Systems & Tools
  2. Theatre 2
    30 mins
    • Technologies & Architectures
    Rapid & More Efficient With AI, But Risk Free?
  3. Theatre 3
    30 mins
    • Emerging Solutions
    Planning & Execution at Scale
15:00
  1. Theatre 1
    30 mins
    • Human Factors
    Systems & Tools
  2. Theatre 2
    30 mins
    • Technologies & Architectures
    Rapid & More Efficient With AI, But Risk Free?
  3. Theatre 3
    30 mins
    • Emerging Solutions
    Planning & Execution at Scale
15:30
  1. Afternoon Break & Exhibition
    30 mins
16:00
  1. Theatre 1
    30 mins
    • Human Factors
    Addressing Today’s Challenges Through Collaboration
  2. Theatre 2
    30 mins
    • Technologies & Architectures
    NATO Panel
  3. Theatre 3
    30 mins
    • Emerging Solutions
    AI: The Future is Now. Or Pretty Soon. Probably. Are You Ready?
16:30
  1. Theatre 1
    30 mins
    • Human Factors
    Addressing Today’s Challenges Through Collaboration
  2. Theatre 2
    30 mins
    • Technologies & Architectures
    NATO Panel
  3. Theatre 3
    30 mins
    • Emerging Solutions
    AI: The Future is Now. Or Pretty Soon. Probably. Are You Ready?
17:00
  1. Theatre 1
    30 mins
    • Human Factors
    Addressing Today’s Challenges Through Collaboration
  2. Theatre 2
    30 mins
    • Technologies & Architectures
    NATO Panel
  3. Theatre 3
    30 mins
    • Emerging Solutions
    AI: The Future is Now. Or Pretty Soon. Probably. Are You Ready?
17:30
  1. Evening Break & Exhibition
    0 mins
09:30
  1. Theatre 1
    30 mins
    • Human Factors
  2. Theatre 2
    30 mins
    • Technologies & Architectures
  3. Theatre 3
    30 mins
    • Emerging Solutions
    Model-Based Engineering & Simulation
10:00
  1. Theatre 1
    30 mins
    • Human Factors
  2. Theatre 2
    30 mins
    • Technologies & Architectures
  3. Theatre 3
    30 mins
    • Emerging Solutions
    Model-Based Engineering & Simulation
10:30
  1. Morning Break & Exhibition
    30 mins
11:30
  1. Theatre 1
    30 mins
    • Human Factors
    Digital Twins
  2. Theatre 2
    30 mins
    • Technologies & Architectures
    Immersive & Integrated Technologies - Aviation Use Cases
  3. Theatre 3
    30 mins
    • Emerging Solutions
12:30
  1. Lunch Break & Exhibition
    60 mins
14:45
  1. Theatre 1
    15 mins
    • Keynote
15:00
  1. Close of Conference
    0 mins