DisTec 2020

Subpage
DisTec offers an engaging free to attend live theatre and demo area on the IT²EC showfloor. DisTec focuses on disruptive technology breaking the boundaries of training and simulation. Take a look at confirmed sessions below.
Loading
12:30
  1. Lunch Break & Exhibition
    60 mins
13:50
  1. DisTec Theatre
    20 mins
    In the context of exciting advancements in “operational neuroscience” and neurotechnology, this talk will motivate thoughts around enhanced performance in the military.  It will provide specific examp ...
14:30
  1. DisTec Theatre
    20 mins
14:50
  1. Afternoon Break & Exhibition
    20 mins
15:30
  1. DisTec Theatre
    20 mins
    Technology is evolving at a rapid pace, with a major trend of disruption emerging from private industry. The USAF ensures their competitive advantage today through transformed acquisitions allowing ra ...
15:50
  1. DisTec Theatre
    20 mins
12:20
  1. DisTec Theatre
    20 mins
    Saving the lives of thousands of service men and women, training and the ability to effectively train and rehearse continues to be critical. However, there are significant challenges to deliver in tra ...
12:30
  1. Lunch Break & Exhibition
    60 mins
13:30
  1. DisTec Theatre
    20 mins
    This session will discuss the term 'VR' and the limitations of the different types. We will then tell the story of how and why RiVR have designed the world's first photorealistic and fully interactive ...
14:30
  1. DisTec Theatre
    20 mins
    The presentation will focus on the training system architecture to: Explain why both Lockheed Martin and EPIC Games are moving to modular architectures that encourage reuse to deliver future training ...
15:00
  1. Afternoon Break & Exhibition
    30 mins
16:30
  1. DisTec Theatre
    20 mins
09:30
  1. DisTec Theatre
    20 mins
    The innovation enables an end-user to interact and build an environment while in VR/AR. The experience is intuitive: the user puts the headset on, grabs the controllers and starts the creation or the ...
10:30
  1. Morning Break & Exhibition
    30 mins
11:00
  1. DisTec Theatre
    20 mins
11:20
  1. DisTec Theatre
    20 mins
        
11:40
  1. Short Break
    5 mins
11:45
  1. DisTec Theatre
    15 mins
    CLOSING KEYNOTE SESSION: Home Nation Update
12:00
  1. DisTec Theatre
    15 mins
    CLOSING KEYNOTE SESSION: Home Nation Update
12:30
  1. DisTec Theatre
    15 mins
    CLOSING KEYNOTE SESSION: Home Nation Update

New Dates

Social Distance

IT²EC, originally scheduled to take place 28-30 April, will now be held at ExCeL London on 1-3 September 2020.

We have been working hard behind the scenes to reach a positive resolution as swiftly as possible. Thank you for your understanding and ongoing patience. It is greatly appreciated!

 

More information  Contact our team