Skip to main content

IT²EC 2024

 IT²EC 2024 - defence training and technology event
Loading
11:00
  1. Morning break & exhibition
    30 mins
    • Keynote.
    • Technologies & Architectures.
    • Human Performance.
    • Emerging Solutions.
13:00
  1. Lunch break & exhibition
    60 mins
    • Keynote.
    • Technologies & Architectures.
    • Human Performance.
    • Emerging Solutions.
15:00
  1. Afternoon break & exhibition
    30 mins
    • Keynote.
    • Technologies & Architectures.
    • Human Performance.
    • Emerging Solutions.
15:30
  1. Theatre 1
    30 mins
    • Technologies & Architectures.
  2. Theatre 2
    30 mins
    • Human Performance.
  3. Theatre 3
    30 mins
    • Emerging Solutions.
    Learn about the US Air Force initiative to transform pilot training with competency-based assessment     • From concept to reality: discover how industry is helping the U.S. Air Force digitise pilot c ...
16:00
  1. Theatre 1
    30 mins
    • Technologies & Architectures.
  2. Theatre 2
    30 mins
    • Human Performance.
  3. Theatre 3
    30 mins
    • Emerging Solutions.
    Revolutionise defence skill development with large language models, driving the Pan Defence Skills Framework     •  Unifying skills for a dynamic world: discover the Pan Defence Framework, streamlinin ...
17:00
  1. Evening break & exhibition
    0 mins
    • Keynote.
    • Technologies & Architectures.
    • Human Performance.
    • Emerging Solutions.
09:50
  1. Theatre 3
    20 mins
    • Emerging Solutions.
    In gaming we trust: wargaming in training: truth, lies and virtual dice
10:30
  1. Theatre 1
    30 mins
    • Technologies & Architectures.
    XR Technologies and Applications
11:00
  1. Morning break & exhibition
    30 mins
    • Keynote.
    • Technologies & Architectures.
    • Human Performance.
    • Emerging Solutions.
11:30
  1. Keynote Theatre
    90 mins
    • Keynote.
    Enabling operational advantage through training and simulation
13:00
  1. Lunch break & exhibition
    60 mins
    • Keynote.
    • Technologies & Architectures.
    • Human Performance.
    • Emerging Solutions.
14:30
  1. Theatre 1
    30 mins
    • Technologies & Architectures.
  2. Theatre 2
    30 mins
    • Human Performance.
    Training for intelligence analysts
  3. Theatre 3
    30 mins
    • Emerging Solutions.
    The Defence Cyber Academy (DCA), based within the Defence Academy of the United Kingdom, is responsible for training Defence’s cyber specialists. It also plays a role in educating non-technical leader ...
15:00
  1. Afternoon break & exhibition
    30 mins
    • Keynote.
    • Technologies & Architectures.
    • Human Performance.
    • Emerging Solutions.
17:00
  1. Evening break & exhibition
    0 mins
    • Keynote.
    • Technologies & Architectures.
    • Human Performance.
    • Emerging Solutions.
10:30
  1. Morning break & exhibition
    30 mins
    • Keynote.
    • Technologies & Architectures.
    • Human Performance.
    • Emerging Solutions.
12:30
  1. Close of conference
    0 mins
    • Keynote.
    • Technologies & Architectures.
    • Human Performance.
    • Emerging Solutions.